6x de lekkerste cadeaus voor collega’s

Je collega’s, vaak degene die je het meest gedurende de week ziet, spreekt en hoort. Maar zijn dit ook de mensen die je weleens in het zonnetje zet of waardering naar uit? Geen paniek als je antwoord nu nee is. Het is nooit te laat om daarmee te beginnen. Maar waar begin je bij het uitzoeken van een leuk en lekker cadeau voor je collega’s? Daar helpen wij je natuurlijk maar al te graag bij. Daarom hebben wij hieronder een selectie gemaakt van 6x de lekkerste cadeaus voor collega’s, die je ook nog eens kan opsturen. Dat wordt gegarandeerd smullen! 

Koffie- of theepakket

Grote kans dat jullie op kantoor, in de werkplaats of in de winkel een lekker bakje koffie of thee met elkaar drinken. Gezellig even kletsen over koetjes en kalfjes, hoogte- of dieptepunten. Jullie staan voor elkaar klaar. Uit je waardering symbolisch en geef een koffie- of theepakket cadeau. 

Het koffiemomentje bestaat uit lekkernijen en heerlijke fairtrade koffie uit Honduras, die  geheel naar eigen smaak klaargemaakt kan worden. Ga je liever voor het theemomentje? Verras je collega met een proeverij van heerlijke geurige fruit- en kruidenthee en wij sturen uiteraard ook wat lekkers mee! 

Borrelpakket

Is jullie favoriete moment van de week ook de vrij- of domibo? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben namelijk een breed assortiment aan de lekkerste borrelpakketten die je als cadeau aan je collega kunt geven. Is je collega bijvoorbeeld helemaal gek van Italië? Dan is de Italiaanse borrel perfect! Als we te maken hebben met een lokale liefhebber is de Mokum borrel zeer geschikt. Dit pakket is voorzien van heerlijke Amsterdamse kaas, duurzame popcorn, ambachtelijke worst en twee biertjes van Brouwerij ‘t IJ.

Vindt jouw collega duurzaam en biologisch borrelen erg belangrijk? Dan ga je zeker scoren met onze BioBorrel of de BioBorrel Deluxe als je iets meer uit wilt pakken. 

Chocolade cadeau

Voor de echte zoetekauw hebben wij de lekkerste chocolade geselecteerd om cadeau te doen. Verras je collega bijvoorbeeld met de Happy chocolade Proeverij, voor een glimlach op het gezicht. Kun je moeilijk kiezen? Dan is de Sweetbox-Megamix ideaal. Dit is een combinatie van onze bakkersmix én browniemix, in een extra grote box. Hier heeft je collega het gegarandeerd nog heel lang over. 

Wijnpakket

Voor de echte fijnproevers is een wijn borrelpakket een uitkomst. Een persoonlijk cadeau met onder andere een heerlijke fles wijn naar keuze, Italiaanse olijfjes, handgekookte Britse chips en Fiandino kaas: gemaakt van de melk van Italiaanse koeien . 

Wil je iets minder of juist meer uitpakken? Bekijk dan al onze wijnpakketten en laat je inspireren.  

Bierpakket

Hoor je maandagochtend ook niets anders dan verhalen over de lekkerste biertjes? Dan hoef je niet verder te zoeken en is een bierpakket het perfecte cadeau voor jouw collega. Geef bijvoorbeeld een Brouwerij ‘t IJ giftbox cadeau en laat iemand kennis maken met verschillende biersmaken. Als je iets aparts cadeau wilt geven, zeggen wij: Where Beer Meets Chocolate. Dit donkere bier is superlekker en is speciaal gebrouwen om perfect bij donkere chocolade te passen. Is dit iets te ver uit je comfortzone? Bekijk dan al onze bierpakketten

Brievenbus 

Iemand verrassen met een klein maar fijn cadeau, is altijd een goed idee! Onze lekkere brievenbus cadeaus zijn hier perfect voor. Van de healthy freeks tot de cocktail drinkers, er past meer door de brievenbus dan je denkt! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat je verbazen door de mogelijkheden. Wij zijn benieuwd wie jij gaat verrassen! 

Winkelwagen