Sweetbox – Koffiemomentje

13,95

(inclusief btw)

Wil jij iemand verrassen met een ultiem genietmoment? Ga dan voor onze Sweetbox koffiemomentje. Wij versturen dan namens jou een heerlijke combinatie van 3 items uit ons assortiment samen met een ‘Selfbrew’ koffiepakket, heerlijke fairtrade koffie uit Honduras. De ontvanger kan de koffie geheel naar eigen smaak klaar maken om vervolgens te genieten van een kopje vers gezette koffie met iets lekkers ernaast.

De voordelen van Gifts

  • Vandaag bestellen, morgen verzonden
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Kies zelf een bezorgdatum

Voor 23:59 besteld, volgende werkdag verzonden met PostNL/DHL.

Op dit moment kunnen wij slechts één verzendadres en boodschap per bestelling verwerken. Wil je naar meerdere personen versturen? Dan kun je deze als losse bestellingen plaatsen en afronden. Wil je grotere aantallen sweetboxen / brownieboxen in één keer bij ons bestellen, stuur dan een mail via ons contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op. Je hoeft in dat geval de producten ook niet af te rekenen via onze webshop.

Specifieke verzenddatum?

Wil je graag dat wij de Koffiemomentje brownie box op een specifiek moment versturen, dan kun je bij het afrekenen een specifieke verzenddatum selecteren. Wij zullen op deze dag het pakket voor jou bij DHL inleveren.

Allergenen:

 

 

Andere suggesties…

Winkelwagen