Kerst

Filter

Resultaat 1–24 van de 217 resultaten wordt getoond

Kerst cadeau

Lampjes, muziek en mooie boom en tijd doorbrengen met vrienden en familie. Kerst is een periode van warmte en samenzijn, maar ook vaak van elkaar verrassen met de mooiste cadeaus. Daarnaast is Kerst ook een periode van dankbaarheid, zo ontvang je vaak van je werkgever met kerst een kerstpakket.

Cadeautips voor Kerst

Met mooie, waardevolle cadeaus kun je laten zien dat je dankbaar bent voor je naasten, familie en vrienden. Daarnaast kun je door een kerstpakket dankbaarheid uiten voor het harde werk van jouw werknemers het afgelopen jaar en het jaar daarmee feestelijk afsluiten.

Toch blijft het soms lastig om met kerst de juiste cadeaus te vinden. En vaak met een kerstpakket is het lastig om alle werknemers met hetzelfde pakket tevreden te stellen. Daarom geven wij wat voorbeelden van leuke kerstcadeaus en kerstpakketten.

Kerstcadeaus en kerstpakketten

Het kan soms lastig zijn om originele kerstcadeaus te bedenken voor ieder familielid. Daarom is het fijn om een overzicht te hebben van verschillende mogelijke cadeaus en samengestelde pakketten. Zo kun je op je gemak inspiratie opdoen voor de leukste cadeaus.

Als werkgever is het elk jaar weer een uitdaging om een passend kerstpakket te vinden of samen te stellen voor iedere medewerker. Vaak heb je te maken met verschillende leeftijden en interesses. Soms kan het daarom fijn zijn dat je de keuze hebt om cadeaus te combineren of een pakket zelf samen te stellen.

De leukste kerstcadeaus op een rij

Kerstpakketten met eten;
Wanneer je een kerstpakket moet faciliteren voor een groep werknemers waarbij er veel verschillende interesses en leeftijden zijn, is het altijd goed om een kerstpakket met lekkere dingen samen te stellen. Hiermee kan je nooit misgaan en dit is altijd geschikt voor iedereen.

Cadeaubon kerstpakket;
Een cadeaubon is een gevarieerd cadeau. Vaak kun je hiermee verschillende cadeaus of activiteiten kiezen. Zo kan de ontvanger zelf een keuze maken wat hij of zij als kerstpakket/cadeau wenst. Hiermee heeft de ontvanger altijd een cadeau wat past.

Cadeau pakketten;
Soms is het leuk om meerdere cadeaus samen te bundelen tot een mooi pakket. Denk hierbij aan een pakket met lekkere wijnen of biertjes of juist een pakket met allemaal dingen om te ontspannen. Een pakket met meerdere cadeaus is leuk en kun je zo samenstellen dat het een thema heeft. Zo kun je een pakket maken met eten, een pakket met kookspullen of met spulletjes voor in het interieur.

Winkelwagen

-
Thema's
Bier
Wijn