Afscheid collega

Filter

Resultaat 1–24 van de 72 resultaten wordt getoond

Afscheidscadeau collega

Ga jij binnenkort afscheid nemen op je werk of gaat een collega het team verlaten? Een afscheidscadeau voor een collega is een attent gebaar om waardering te tonen voor de tijd en samenwerking die je hebt gedeeld met elkaar. 

Afscheidscadeaus voor collega

Het moment van afscheid nemen van een gewaardeerde collega is vaak bitterzoet. Het markeert het einde van een tijdperk, maar opent ook de deuren naar nieuwe kansen en avonturen. Een afscheidscadeau voor een collega is meer dan alleen een tastbaar geschenk; het is een manier om dankbaarheid en waardering uit te drukken voor de tijd, energie en samenwerking die je hebt gedeeld.

Leuk afscheidscadeau collega

Of het nu een kleine herinnering is of een op maat gemaakt geschenk, een afscheidscadeau kan de banden versterken en warme herinneringen oproepen aan de gedeelde momenten op de werkplek. Bij het kiezen van een leuk cadeau voor afscheid van je collega, kun je overwegen wat de interesses, hobby’s en persoonlijke voorkeuren van deze collega zijn. Een doordacht cadeau toont aan dat je hun unieke bijdrage waardeert en hun toekomstige succes ondersteunt.

Kleine bedankjes voor collega´s

Ga jij afscheid nemen op je werk omdat je een nieuwe baan hebt gevonden of omdat je met pensioen gaat? Verras je collega’s dan met een cadeau om hen te bedanken voor de fijne samenwerking. Het tonen van je waardering met een leuk bedankje of afscheidscadeau zal zeker gewaardeerd worden. Ontdek ons assortiment aan afscheidscadeaus die je kunt uitdelen.

Winkelwagen

-
Thema's
Bier
Wijn