Borrelbox

Filter

Toont alle 20 resultaten

Borrelbox cadeau

Geef als verrassing een heerlijke borrelbox cadeau en laat de gelukkige genieten van een onvergetelijke smaakervaring met een borrel box als geschenk! Ontdek een selectie van hapjes en drankjes om te versturen, met zorg samengesteld om te delen en te toosten op bijzondere momenten.

Verras en verwen met een borrelpakket

Borrelpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, variërend van kaas- en charcuterieboxen tot boxen met zoete verleidingen en drankjes zoals wijn, bier of cocktails. Voeg bij het bestellen een persoonlijke toets toe met een handgeschreven kaartje.

Diverse borrel boxen

Borrelpakketten om te versturen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, variërend van kaas- en charcuterieboxen tot boxen met zoete verleidingen en drankjes zoals wijn, bier of cocktails. Voeg een kaartje toe moet persoonlijk boodschap en laat deze bezorgen op ieder gewenst adres. 

Borrelbox bestellen en laten bezorgen als cadeau

Het geven van een borrelbox of borrelpakket als geschenk is niet alleen een culinair genot, maar ook een persoonlijke manier om je waardering en genegenheid te uiten jegens de mensen die je na aan het hart liggen. Het is een attent gebaar dat geschikt is voor allerlei gelegenheden en gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert, zelfs als je niet persoonlijk aanwezig kunt zijn.

Winkelwagen

-
Thema's
Bier
Wijn