Betaalmethoden

Home » Betaalmethoden

Snelle links

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw bestelling te betalen. Hiervoor kun je kiezen tussen het betalen via je eigen bank, een Apple Pay account of creditcard. Daarnaast bieden wij voor bedrijven ook de mogelijkheid om achteraf middels een toegestuurde factuur te betalen.

Betalen via je eigen bank

Via iDeal kun je betalen met een rekening van bij vrijwel elke Nederlandse bank. Voor Belgische klanten bieden wij de mogelijkheid om online te betalen middels Bancontact.

Betalen via Apple Pay

Apple Pay biedt een makkelijke, veilige en beschermde manier om online te betalen. Betalen met Apple Pay is sneller dan traditionele betaalmethodes zoals debit- en creditcards en andere betaalmethodes. Gebruikers hoeven niet meer te zoeken naar hun portemonnee en de juiste kaart. Klanten die Safari gebruiken, kunnen met een simpele aanraking afrekenen.

Betalen via je creditcard

Met een creditcard van Mastercard, Visa, Maestro of American Express is het mogelijk om je bestelling te betalen. Uiteraard verloopt alles via een beveiligde verbinding.

Betalen via een toegestuurde factuur

Bestel je namens een bedrijf? Dan is het ook mogelijk om je bestelling middels een toegestuurde factuur te betalen. De factuur wordt per email toegestuurd. 

Winkelwagen