Jubileum

Filter

Resultaat 1–24 van de 60 resultaten wordt getoond

Jubileum cadeau

Wil jij iemand graag feliciteren met een jubileum? Dan is dat vaak een enorme mijlpaal: 10 jaar getrouwd, 20 jaar in dienst, 5 jaar een eigen bedrijf of zelfs een diamanten huwelijk. Dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Wij hebben de leukste jubileum cadeaus op een rijtje gezet. Bestellen en laten bezorgen kan op elk adres in Nederland.

De leukste cadeaus voor een jubileum

Een jubileum is een speciale gelegenheid om te vieren en te laten zien hoeveel je om iemand geeft. Het juiste cadeau kan afhangen van de persoonlijke voorkeuren van degene die een jubileum te vieren heeft of natuurlijk het jubilerende paar. Hier zijn enkele ideeën voor leuke jubileum cadeaus:

Een romantisch uitje: Gaat het om een romantisch jubileum? Boek dan een weekendje weg in een romantisch hotel of een vakantiehuisje. Hiermee kunnen ze quality time samen doorbrengen.

Gepersonaliseerde cadeaus: Overweeg gepersonaliseerde geschenken zoals gegraveerde sieraden, een fotoalbum met jullie mooiste herinneringen of een gepersonaliseerd tegeltje. Met een eigen tegeltje kun je alle kanten op. Ken je al het tegeltje: ‘’Ben ik eindelijk 25 jaar in dienst, krijg ik zo’n kut tegeltje’’. Daarnaast kun je natuurlijk ook voor een mooie foto, datum of tekst kiezen om op het tegeltje te plaatsen.

Diner bij kaarslicht: Reserveer een tafel bij het favoriete restaurant voor een romantisch diner. Of nog beter, organiseer een zelfgemaakt diner bij kaarslicht.

Een spa-dag: Hard gewerkt aan de zaak of aan die relatie: trakteer diegene op een ontspannende dag in de spa, inclusief massages, gezichtsbehandelingen en andere verwennerijen.

Een avontuurlijke ervaring: Gaat het om een jubilerend paar? Als ze avontuurlijk zijn ingesteld, kun je denken aan activiteiten zoals ballonvaren, parachutespringen, een dagje zeilen of een helikoptervlucht.

Een cadeaubon: Geef een cadeaubon voor een favoriete winkel of een heerlijk etentje zoals een High Tea, High Wine of High Beer. Zo kan de ontvanger zelf bepalen met wie en wanneer hij/zij eens goed gaat genieten.

Een brief of gedicht: Schrijf een persoonlijke brief of dicht een gedicht om je gevoelens voor het jubilerende paar of de persoon in kwestie uit te drukken.

Een fotocollage: Jubilerend paar? Maak een fotocollage van hun leven samen tot nu toe, inclusief foto’s van hun huwelijk, vakanties en andere speciale momenten. Collega? Maak dan een collage van alle foto’s op werk door de jaren heen. Inclusief mooie momenten en mijlpalen.

Een sieraad: Een sieraad met een bijzondere betekenis, zoals een hanger met de initialen van hun namen, een armband met de trouwdatum of datum in dienst, kan een blijvende herinnering zijn.

Een jubileum cadeau aanschaffen huwelijk

Een van de meest bijzondere gelegenheden om een jubileumcadeau te kopen is ongetwijfeld de viering van een huwelijksjubileum. Hoe speciaal is het om een geschenk te geven aan een stel dat al 12,5 jaar, 25 jaar of zelfs 50 jaar getrouwd is? Traditioneel wordt aan elk jubileumjaar een specifiek materiaal toegewezen. Ben je 12,5 jaar getrouwd? Dan staat dat bekend als een koperen jubileum. Bij 25 jaar vier je een zilveren jubileum, terwijl 50 jaar wordt geassocieerd met goud. Voor paren die het ongelofelijke bereiken van zestig jaar samen, is er het diamanten jubileum. En buitengewoon zeldzaam, het tachtigjarige eiken jubileum. Elk jubileum is het vieren waard. Kijk snel in ons assortiment voor het perfecte jubileum cadeau om te versturen naar de gelukkige ontvangers.

Jubileum cadeau kopen en bestellen voor bezorging 

Ongeacht welk cadeau je kiest, zorg ervoor dat het aansluit bij de persoonlijke smaak en interesses. Voor elk soort jubileum is wel een geschikt cadeau te vinden. Bij Gifts.nl vind je allerlei verschillende soorten geschenken om te bestellen. Direct kopen en laten bezorgen op een gewenste dag is bij ons geen probleem. Bekijk ons aanbod aan jubileum gifts en verras!

Winkelwagen

-
Thema's
Bier
Wijn