Chocolate and Love Tins

14,95

(inclusief btw)

Chocolate and Love Tins. Bijzondere chocolade bestellen? Dat heb je gevonden: Chocolate and Love Tins! Een chocolade verrassing in kleine luxe chocolaatjes in verschillende smaken. Geleverd in een re-usable tinnen box! Niet alleen mooi, maar ook erg handig. Bijvoorbeeld als pennenbak op kantoor. Zo raak je die pen ook niet meer kwijt. Super fijn.

Hadden we al verteld dat alles helemaal biologisch is? Tot aan de kleine ‘plastic’ verpakking om de chocolade heen. Zelfs dát is biologisch afbreekbaar en kan gewoon de compostbak in. Met deze luxe tins mag je zeker bij je relaties over de vloer komen. Het duurzame verhaal van Chocolate and Love wordt verteld bij de tins in. Dan weet de ontvanger meteen dat je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan, handig!

Deze box is voor 1 persoon.

De voordelen van Gifts

  • Vandaag bestellen, morgen verzonden
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Kies zelf een bezorgdatum

Luxe tinnen giftbox vol Napolitans

Organisch chocolade cadeau? Dat is Chocolate and Love. In een stijlvolle cadeauverpakking komen deze heerlijke chocolaatjes een stijlvol jasje. Chocolaatje helemaal gaan met dit luxe geschenk. Van de beste kwaliteit fair trade cacaobonen en in verrukkelijke smaken. Welke smaken dat kunnen zijn?

  • Stijlvolle re-usable tin
  • 165 gram chocolade: Sea Salt
  • OF

  • 165 gram chocolade: Dark Chocolate

We verzenden de Chocolate and Love Tins gemakkelijk met GoGreen naar jouw hardwerkende collega, jarige moeder of als bedankje naar jouw relaties. Wil je liever alles persoonlijk afgeven? Dan sturen we het met liefde naar 1 adres. Zo gepiept!

Chocolate and Love; helemaal biologisch & afbreekbaar!

Chocolate and Love is het liefdeskindje van de Schotse Richard en de Deense Brigitte. Deze twee zoetekauwen waren niet alleen gek op elkaar, maar ook helemaal loco voor de choco. Heeft iemand ze al verteld dat liefde door de maag gaat?

Zij vonden dat het wel anders kon in chocoladeland. Hoe dan? Zelf zijn ze betrokken bij het kiezen van de beste kwaliteit cacaobonen. Ook zorgen ze voor een eerlijke prijs voor de cacaoboeren en voor een transparant productieproces. Dat is pas Fair Trade! Alle cacao, ruikerriet, koffiebonen en vanille worden zo uitgezocht bij lokale boerenbedrijven.

Zo krijg je biologische chocolade zoals je nog nooit geproefd hebt: lekker en met een bijzonder goed gevoel. De Great Taste awards bewijzen dat! En is de verpakking jou ook opgevallen? Dit is een creatie van Brigitte zelf. Deze personal touch maakt de chocolade helemaal af. Er is zelfs nagedacht over de plastic verpakkingen. Die kunnen gewoon in de compostbak, want ze zijn biologisch afbreekbaar.

Andere suggesties…

Winkelwagen