Chocolate and Love Napolitans giftbox

20,95

(inclusief btw)

Verras met de Chocolate and Love Napolitans giftbox. Bijzondere biologische chocolade als kleine proeverij. Er zijn namelijk vijf verschillende smaken waar je van gaat genieten.

In dit brievenbuspakket zit een mooie duurzame giftbox waarmee je zeker gezien mag worden. Het duurzame verhaal van Chocolate and Love wordt verteld op de deksel van de giftbox. Stuur het als bedankje aan je hardwerkende collega’s, belangrijke relaties of aan je jarige manager.

Deze box is voor 1 persoon.

Uitverkocht

De voordelen van Gifts

  • Vandaag bestellen, morgen verzonden
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Kies zelf een bezorgdatum

Verrassing! Biologische chocolade door de brievenbus

Geniet van biologische chocolade, gemaakt door een bijzonder familiebedrijf met de beste cacaobonen. Het resultaat? Deze prachtige en vooral lekkere chocolaatjes in vijf verschillende smaken. Hier mag je zeker over de vloer komen. Mmmm, genieten maar! 231 gram luxe chocolade. Welke smaken kun je verwachten?

  • Madagaskar
  • Panama
  • Sea Salt
  • Orange
  • Rich Dark

We verzenden het Chocolate en Love Napolitans brievenbuspakket gemakkelijk met GoGreen naar jouw hardwerkende collega, jarige moeder of als bedankje naar jouw relaties. Wil je liever alles persoonlijk afgeven? Dan sturen we het met liefde naar 1 adres. Zo gepiept!

Chocolate and Love; helemaal biologisch & afbreekbaar!

Chocolate and Love is het liefdeskindje van de Schotse Richard en de Deense Brigitte. Deze twee zoetekauwen waren niet alleen gek op elkaar, maar ook helemaal loco voor de choco. Heeft iemand ze al verteld dat liefde door de maag gaat?

Zij vonden dat het wel anders kon in chocoladeland. Hoe dan? Zelf zijn ze betrokken bij het kiezen van de beste kwaliteit cacaobonen. Ook zorgen ze voor een eerlijke prijs voor de cacaoboeren en voor een transparant productieproces. Dat is pas Fair Trade! Alle cacao, ruikerriet, koffiebonen en vanille worden zo uitgezocht bij lokale boerenbedrijven.

Zo krijg je biologische chocolade zoals je nog nooit geproefd hebt: lekker en met een bijzonder goed gevoel. De Great Taste awards bewijzen dat! En is de verpakking jou ook opgevallen? Dit is een creatie van Brigitte zelf. Deze personal touch maakt de chocolade helemaal af. Er is zelfs nagedacht over de plastic verpakkingen. Die kunnen gewoon in de compostbak, want ze zijn biologisch afbreekbaar.

Andere suggesties…

Winkelwagen