Chocolate On The Road

14,95

(inclusief btw)

Chocolate On The Road? Dat is altijd een goed idee. Geniet van 250 gram bourgondische bonbons, rechtstreeks uit België. Wat Chocolatier Valentino met deze bonbons gedaan heeft, dat moet je proeven. Van romig wit tot intens puur, voor ieder wat wils in dit chocoladecadeautje. Verras jouw loco voor de choco collega, chocolaatje zelf gaan met deze bonbons of haal het voor de verjaardag van je beste vriendin.

Mmm, 250 gram luxe Belgische bonbons verzonden in een houten cargo box. Daar mag je zeker mee over de vloer komen!

Deze box is voor 1 persoon.

De voordelen van Gifts

  • Vandaag bestellen, morgen verzonden
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Kies zelf een bezorgdatum

Chocolatier Valentino

Wat in 1978 met Helen en Willy als klein chocoladeatelier in het hart van Brussel begon, is in mum van tijd uitgegroeid tot een waar chocolade imperium waar ze van Chili tot China van smikkelen. Maar waarom de naam Valentino? Die zou vast niet komen door het zwak wat Helen had voor de acteur Rudolph Valentino… of wel?

De smaak van deze bonbons is ongekend lekker. En dat is niet gek, want deze bonbons zijn stuk voor stuk handgemaakt. Met vullingen als praliné, marsepein, caramel of een van de vele andere smaken, mag je zeker bij je collega’s over de vloer komen. Bij ons laten we je nieuwe smaaksensaties ontdekken die
spannend, maar niet té spannend zijn. Zodat je collega die het liefst alléén melkchocolade eet ook gelukkig wordt.

Andere suggesties…

Winkelwagen