Chocolade hart brievenbuspakket

8,95

(inclusief btw)

Liefde gaat door de maag. Zeker met dit chocolade brievenbuspakketje. Wat vind jij, mogen de cadeaus wel een tikkie spannender? En is jouw ontvanger een echte zoetekauw? Dan heb je hét orginele cadeau gevonden. Gemaakt van luxe melkchocolade, crispy chocoladebollen en vooral veel liefde. Hiermee stuur je Cupido gewoon door de brievenbus. Makkelijk zat!

Zet een romantische muziekje op en steek de kaarsjes aan. Met dit borrelcadeau maak je zeker iemand blij. Bijvoorbeeld jouw lieftallige partner, hardwerkende collega’s of je beste vriend(in) met dit chocolade borrelcadeau? Bestel ‘m nu zodat hij op tijd in huis is. Want thuis afleveren is leuk, maar zelf geven is leuker.

Deze box is voor 1 persoon.

Uitverkocht

De voordelen van Gifts

  • Vandaag bestellen, morgen verzonden
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Kies zelf een bezorgdatum

Tover een glimlach op het gezicht van jouw collega

Nee, nee. Het is geen remedie tegen de liefde. Zoals je kunt zien is het mooi verpakt. Dan scheelt het dat liefde niet blind is. Het wordt netjes in een brievenbuspakketje afgeleverd. Je kunt zelfs een Pathé thuisbon toevoegen om van de woonkamer een echte thuisbioscoop te maken. Spots aan, tv aan en kies je favoriete film!

Andere suggesties…

Winkelwagen